Kedves Partnereink!!

Februárban ingyenes kiszállítással ajándékozunk meg minden kedves vevőnket, aki 20.000 Ft felett rendel!

A kedvezmény a webshop által kalkulált árból kerül levonásra, amennyiben a rendelés végén a megjegyzés rovatba feltünteti a „februári akció” jelszót. A visszaigazoláson már a kedvezményes ár fog szerepelni.

Cégünkről


A szalagfüggöny szakértője - "Jól választja el a világot"

Szalagfüggöny típusok nagy választékban

Az általunk gyártott és forgalmazott szalagfüggöny és egyéb termék fajták az általános felhasználási területeken túl alkalmasak több szakma speciális igényeinek kielégítésére is. Ide tartoznak a hűtő- és fagyasztókamráknál alkalmazott fagyálló szalagok, az elektronikai és gyógyszergyártás területén használatos antisztatikus PVC szalagok, speciális kivitelű gyorskapuk a tisztaterek, illetve az élelmiszeripar követelményeinek (HACCP) megfelelve.
A szalagfüggöny és egyéb termék fajták megrendelések felvételét és pontos teljesítését biztos informatikai hálózatunk, valamint jól működő infrastruktúra támogatja. Az elkészült szalagfüggöny terméket képesek vagyunk az ország bármely pontjára két-három napon belül eljuttatni. Országos viszonteladói hálózatot működtetünk.
Hazai képviseleteink mellett Szlovákiában és Csehországban önálló leányvállalatunk működik. Céljaink megvalósításának egyike eszköze, hogy az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek megfelelő menedzsment rendszert működtetünk.

- Szolgáltatásaink:

  • Közvetlen és személyes kapcsolattartás vevőinkkel
  • Helyszíni felmérés minden szalagfüggöny fajta esetében
  • Szaktanácsadás a szalagfüggöny típusát illetően
  • Szalagfüggöny helyszíni szerelése
  • Szalagfüggöny karbantartás
  • Szalagfüggöny szerviz

- Megrendelés módja:


Személyesen vevőszolgálatunkon, vagy írásban a megadott elérhetőségeken. Felmerülő kérdései esetén vevőszolgálatunk munkatársai szívesen állnak rendelkezésére.

 
+36 1 226 6907


Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

PVC alapanyagaink német/francia gyártásból származnak. Termékeink szakítószilárdsága, átlátszósága, összetétele megfelel az Európai Unió egészségügyi előírásainak.
Kérésükre minőségi bizonyítványt állítunk ki.